Akkumlátort szeretnék venni ilike x5 pro telefonba. Kerestem weboldalt de nem találtam ahol rendelni lehetne. Esetleg más fajta is jó bele? Hozzáértő segítségét szívesen elfogadnám mert nem akarom kidobni a telefont.
Én sem találtam.
Az a gond, hogy ezek ilyen "nevenincs" telefon, amiből legyártanak bizonyos mennyiséget és kész.
Nézd meg, hol kaphatóak és azok, milyen szervizzel állnak kapcsolatban, hátha ők tudnak segíteni - csakhogy erre sincs túl nagy esély.
Inkább jobban járnál, ha pl. Xiaomi, Meizu gyártók termékei közül vennél (vagy más, ismertebb márkáktól), mert ott biztosan tudsz aksit is cserélni (bár nem látok nagy esélyét, hogy szükséged lenne rá, de ki tudja).
Úgyhogy ja - ilyen telefonokat kerülni kell, mert alkatrész, ide értve az aksit is - utánpótlása nem igazán van.
"𝑛𝑒𝑚 𝑎𝑘𝑎𝑟𝑜𝑚 𝑘𝑖𝑑𝑜𝑏𝑛𝑖 𝑎 𝑡𝑒𝑙𝑒𝑓𝑜𝑛𝑡"
Pedig ezzel teljesen felesleges foglalkozni sajnos.
"nem akarom kidobni a telefont."
Nem is szabad, le kell adni a veszélyes hulladék feldolgozóba, egyes üzletek is átveszik díjmentesen.
Ez tipikusan az a helyzet, hogy újat venni "olcsóbb", ha a keresésre fordított időt nézzük. :/
Ha ragaszkodsz a ILike-hoz, akkor a Vaterán van fent belőle egy X5 LITE (1/8GB) kártyafüggetlen DS okostelefon, arany színben - 23 999 Ft [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!