Mi a tapasztalataitok huawei, xiaomi, Samsung, Sony mobiltelefonok közt? Mondjuk 50 és 80 ezres árkategóriába.
Mondjuk elég tág a határ, de: a Sony felejtős, ma már közel sem csinál olyan jó telefonokat, mint régen, bár a kamerája azóta sokkal jobb lett (például Xperia XA2 Ultra), de a maradian vastag káva hátrány a mai trendben, és a minőségük is eléggé vitatott.
Huawei viszont nagyon jó minőségű telefonokat csinál, amikkel bátran lehet hosszú évekre tervezni, és ár-érték arányban is jók, csak épp nem ebben az árkategóriában: például a P Smart Z kissé kockázatos, ha szeretsz szelfizni, mivel a pop up kamera még kiforratlan, hiába működik a szenzor, ha a kiemelő mechanizmus bedöglik... A P20 Lite-nak már kissé gyenge a grafikus chipje, a Mate 20 Lite-nak sz#r a kamerája, a P Smart+ 2019 pedig csak 3 GB rammal kapható!
Ebben az árkategóriában Samsungból az A40 és az A50 érdemleges telefon, főleg az utóbbi, a legnépszerűbb telefonok egyike! Bár szerintem maximálisan 1080p @ 30fps videózási képesség kissé elmaradott - szó se róla, szuper az FHD, na de 30fps, és ennél jobb videózásra nem képes - ezt ma már minden telefon tudja, és ennyi pénzért többet várna az ember, amiben azért akad is rendesen konkurencia! A másik, hogy a fényképezője élethű színek helyett inkább meseszerűen kiszínezi a képeket! Ezeket leszámítva viszont nagyon szuper, mindenképp elgondolkodtató!
Viszont szerintem mindenképp a Xiaomi viszi a prímet, a Redmi Note 7 és Note 8 nagyon szuper telefonok! Persze kicsivel 80 ezer alatt kezdődik legolcsóbban a Note 8 Pro is, ami ennyi pénzért brutális képességekkel kecsegtet, viszont én sose vennék MediaTek processzoros telefont, az a legsz#rabb processzorgyártó, hosszú távon iszonyatosan belassulna szerintem! A Qualcomm viszont a legjobb, az mindig gyors marad, ezért nem ajánlom a Pro változatot, csak a sima Note 8-at!
Gyorsaságban és akksiban egyik telefonnal sincs gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!