Tripili kérdése:
A samsung gear vr SM R-323 (az újabb fajta a full fekete) vagy egy 10 ezres Concorde vr éri meg jobban?
Figyelt kérdés
S6 edge plusom van ezert jutott eszembe a samsungos de ugy tudom hogy usb van a szemüvdgben abba dugod a telót és bedob a gear alkalmazasba es ott sok jatek/video fizetos es onnan kilepni nem lehet es egy google playrol letoltott jatekot vagy egy 360as youtube videot nem lehet elinditani. Valakinek esetleg volt ilyen szemuvege mar?2016. dec. 9. 22:54
1/2 anonim válasza:
semmi értelme.. nekem már volt 2 féle VR szemuvegem, egyiket se hasznaltam
amugy ezeket ingyen adta az osszes szolgaltato az S7 es S7 edge modellekhez, neten ezeket 10-15ert aruljak
2/2 anonim válasza:
A cardboard meg 550 Ft. Pánttal legyen 1000.... Nem usb-vel működik, de effektíve ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!