Ki használ több telefont? (akár 3-4)
Figyelt kérdés
Van egy amiben van a kártyám, egy nagyobb amiről netezek, meg pár kisebb.2019. okt. 17. 17:07
1/3 anonim válasza:
Nekem 2 van. Egyik a rendes a másik 5 éves tartalék Galaxy S5, akksihibával (túl gyorsan merül). Csak félretettem hátha jól jön még valamire.
2/3 anonim válasza:
Teljesen felesleges! Ha például telefonálás közben kell a másik félnek valami infó, akkor netezéshez ott a tablet, de azon kívül minek több dologra figyelni ugyanabban a pillanatban? Akkor meg a telefonon is lehet netezni!
Samsung Galaxy A70-et készülök venni, ami eléggé sokfunkciós telefon, ráadásul 3 kártyafoglalata van, így a memória bővítése mellett először az életben ki is fogom használni a dual sim-et a kedvezményes beszélgetés miatt, mivel rajtam kívül mindenki T-Mobile-os a családban, de a jelenlegi Telenoros számomat is szeretném megtartani!
3/3 anonim válasza:
Hat nekem 3-van egyikken jaccom masikon hivhatnak meg netezem rajta a harmadik meg affele tartalek nehez idokre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!