A8 Összes hátránya? Valaki aki Samsung Galaxy A8at használ elmondaná miért nem ajánlja a telefont?
Nem rendszeresen használtam, de volt alkalmam kipróbálni többször is.
Úgy igazán komolyabb problémába nem futottam bele átlag felhasználás közben, szépen tette a dolgát ahogy kell, a kijelző és a kamera is korrekt igazából.Egyedül a 32 GB alaptárhely tud kevés lenni, másba szerintem nem lehet belekötni.
Egyedül az ár ami húzós, nem nyújt többet mint egy Mi A2 mégis elég nagy az árrés.
Én két sim kártyát használok. Korábbán emiatt volt egy Samsung S4 és egy Samsung S7 telefonom. Az S4-es elromlott, arra kerestem másik telefont, így lett az A8. Viszont mivel ez dual simes, így az S7-estől is megváltam, mondván legalább nem kell két telefont cipelnem. Az S7-hez képest nagy visszalépés. A fényképezője borzasztó lassú, gyerekeket fotózni alkalmatlan, mert minden kép bemozdulásos. Néha összegabalyodik a 2 sim miatt, van olyan hogy a másik fél hív, kicsörög nála, ehhez képest az én telefonom sem a hívást nem jelzi, sem nem fogadott hívásként nem jön róla sms, még újraindítás után sem.
Az S7-essel maximálisan meg voltam elégedve, igaz amikor vettem az volt épp az aktuális csúcskategória. Ugyanakkor ár-érték arányban már nem biztos, hogy megérné nekem S sorozatra beruházni, mert annyival azért nem rosszabb ez az A8, ha azt veszem, hogy harmadáron vettem egy S9-hez képest.
Szóval az én tapasztalatom, hogy vannak gyenge pontjai, de ár-érték arányban szerintem nem olyan rossz választás, ennél jobb csak olyan lett volna, ami sokkal többe kerül, de nem annyival több tudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!