Megéri samsungot venni?
Rövidesen,ahogy kifogok egy jó erős leakciózást vásárolnék új telefont. Két márkára csökkent a választásom amit nem tervezek változtatni és az a samsung meg az apple telefonjai.
Az apple mellett szól számomra minden és a legerősebb,hogy évek múlva is kap updatet de a samsung dizájnja és a note pár tulajdonsága is hihetetlenül vonz.
Érdekelne,hogy a samsungnál tényleg 2 évig van update és vége örüljek a fejemnek vagy van még valami? Nagyon régen használtam samsung készüléket és már halványak az emlékek plusz változhattak a dolgok.
" tényleg 2 évig van update és vége örüljek a fejemnek"
2 év múlva erősen azon fogsz agyalni, hogy a 2 éves telefonod hogy cseréld le. Akárcsak most.
Én megvettem a Note10+ telefont. Vittem is vissza pár nap után. A kamerája nevetséges, hogy rosszabb mint az elődöké. ( N8, N9 )
Nekem évekig samsung telefonjaim voltak. Úgymond márka .uzi voltam.
Most vettem egy Iphone XS max-ot. Hát nem bántam meg, hogy váltottam. Pedig nagyon féltem tőle, hogy milyen lesz. Maradj az Iphone-nál. Stabil, évekre kiszolgál, és igen. Nem csak 2 fő verzió frissítést kap mint a Samsung.
Ha 2 évente cseréled a telefont akkor viszont Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!