Egy bada-s samsungot jobban megéri venni, mint egy iPhone-t?
Figyelt kérdés
Androidot nem szeretnék, ez a kettő játszik, talán még a symbian..2012. febr. 4. 14:41
2/6 anonim válasza:
badára édes kevés applikáció van. simbyanból meg valami jó telefont, pl az n8, mert brutál jó, gyors is, sok alkalmazás van rá és még mindig támogatott. De ha van zsozsó bőven, akkor almafon.
3/6 A kérdező kommentje:
nem kell kötekedni, nincsen bőven..de azért kösz a választ!
2012. febr. 4. 19:28
4/6 anonim válasza:
nem kötekedés szempontjából írtam, de ha te annak vetted, akkor elnézést!
5/6 A kérdező kommentje:
jól van akkor :) csak sokan szóltak már be, hogy sznob és dúsgazdag vagyok, ha iPhone-t szeretnék, pedig arról van szó, hogy volt egy iPod touch-om, és beleszerettem az iOS-ba..viszont tényleg túl drága =(
2012. febr. 5. 07:08
6/6 anonim válasza:
A Samsung Badája az tényleg ütős, az összes Wawe fém borítást kapott, picsusz gyors működés, stb, viszont az Samsung appstore elég gyatra állapotú...állandóan frissíteni akar....sokszor ledob a wifi ről, és mobilnetre mászik át...
De ha az IOS jobban szereted, azt vedd, nincs párja az iphone-nak grafikailag. Stabilabb, gyorsabb, és dúsabb, minőségibb alkalmazásai vannak. de kompromisszumokat kell kötni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!