Iphone 6s vélemények?
32gb nek a felét a rendszer lefoglalja. Aztán jönnek az alkalmazások frissítése az is sokat lefoglal majd. Maradni fog kb 10gb szabad helyed. Sd kártyával nem tudod bővíteni tehát spórolnod kell majd a hellyel.
Egyébként jó telefon az ios rendszere miatt. Én xiaomit vennék ezzel egy árban ami 2019be jelent meg és 128gb-s tárhelye is van. De egy probléma van vele: bmw mellé nem ajánlott!
nem akarlak elkeseríteni, de szerintem is egy elég rossz döntés lenne, bár oké nem te fizeted...igazából arra lesz jó az egész, hogy suliban tudsz villogni vele, hogy neked is iPhone-od van mostmár...a többi gondot már leírta más is.
a 32 GB kevés lesz...pláne akkor, ha használni akarod. mert ugye az ember nem azért veszi meg, hogy aztán gondolkodjon, hogy most mit kéne törölnöm ahhoz, hogy egy 1 órás eseményt le tudjak legjobb minőségben videózni, és utána még fotózni is szeretnék esetleg egy párat...
a 6S-nek eleve az akksija is elég gyenge, én állítom, hogy talán az egyik legrosszabb telefonom volt üzemidő szempontjából....előtte 6-ról váltottam, amiről tudjuk, hogy nem növelték a 6S akksi méretét annyival, mint amennyivel a fogyasztása nőtt...régen ugyanez volt a 4-4S között is...
Köszi a válaszokat! Eszemben sincs villogni,csak egyszerűen elég rossz tapasztalataim voltak az Androidos telefonokkal.
Az Iphone 7ről jobbakat hallottatok? Mert még akár az is szóba jöhetne...
Nem akarlak elkeseriteni, de 8 alatt nem erdemes venni. 7 plus nagyon hatereset meg.
6s-re lassan mar a frissitesek sem lesznek elerhetoek.
Nekem 1,5 eves volt a 6s-em, de sosem birt ki 1 egesz napot. Az iphone aksija gyorsan romlik.
Kikapcsolni nem szoktam soha a telefonomat, de ha nem hasznalod, nem fut rajta semmi, akkor nem szabad, hogy meruljon, annyit sztm kikapcsolt allapotban is merulne.
Nagyon gondold at a 6s-t. Szerintem megfogod banni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!