Iphone 7 plus velemenyek?
Jó telefon, csak nagyon nagy(szerintem már valahol tablet és telefon határán van).
Az ios10 nem rossz, de szerintem a régi ios4 nyomába sem ér.
Az ujjlenyomat olvasó nagyon lassú, de ez egy átlagfelhasználónek szerintem szükségtelen.
A legnagyobb hátránya a bonyodalmas SIM kezelés.Gondolj csak bele! Ha nincs nálad az a kis tű, akkor nem tudod kivenni a kártyát,ha a szükség úgy kívánja, ráadásul az a pár miliméteres nano-SIM kártya nagyon könnyen eltűnik.
Östességébe ez a telefon nálam egy 10-es skálán 7-est kapna😊
Es az nagy gond ha nem veszek hozza foliat es tokot?
Foliat nem szeretem, tokkal meg nem szeretnem csufitani mert szerintem gyonyoru telefon!
Attól függ, hogy melyik színt választod.
Ha ezüstöt veszel, az fogja a legjobban bírni.
Ha Jet Blacket, akkor ez vár rád:
Matt fekete esetén van sajnos kopás, még tokban tartás mellett is.
9-es:
A kettővel ezelőtti telefonom asztroszürke volt. Két év múlva is úgy nézett ki, mint amit akkor hoztam ki a bemutatóteremből. Októberben lett egy matt fekete hetesem, az három hónap után el kezdett kopni, fényesedni (mellékelt fotó), annak ellenére, hogy plüss tokban volt végig.
Most egy JetBlackem van 10 napja, egyelőre semmi gond nincs vele, de beszéltem olyannal, akinek októberben lett JetBlackje, és semmi karc nincs rajta, pedig nem olyan selyem/bársony puha tokban tartja, mint én, hanem zsebben hordja.
Kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!