Van olyan aki nem státusszimbólumnak használja az iPhone-t?
Én! :)
Miután szinte minden Windows gépemen játszottam ÉS dolgoztam, és le is fagytak. Új munkahelyem lett, pörgetni kell a dolgokat, vettem egy 2017es macbook air, hogy ezen semmit nem fogok játszani csak dolgozni. Nem mondom, néha csábít hogy valamit rátegyek, de nem teszem, és elbír a rengeteg Excel ablakkal, worddel böngészővel amivel egyszerre dolgozok.
Aztán előléptettek, kell alaprajzokat gyártsak amivel aztán a gépen dolgozom. Gondoltam legyen akkor ipad (air 2,ez se a legújabb modell de teszi a dolgát, használtan vettem), és minden tényleg szinkronizál, huss és ott van, imádom. Ehhez jött az iPhone, hogy teljes legyen a kép, mindent elérjek mindenhonnan és ne kelljen ehhez egy harmadik fél (onedrive Google drive stb), gyakorlatilag a metrón hazafelé is tudok dolgozni, ami azért jó mert másra nem tudom használni az időt, és a páromra/magamra/családra sokkal több marad. Az iPhone egy 7 plus, szintén használt, szerintem az össz almás gépparkom nem éri el egy új iPhone árát. :)
De amire kell arra tökéletesen működik, vigyázok rájuk szóval szerintem még sok évnyi közös munka áll előttünk.
ez a kérdés kb. úgy hangzik, mintha szerinted egyenesen arányos lenne minden, és csak az járhat fél milliós telefonnal, akinek minden egyéb értéke is kb. ilyen árú volt.
mondhatnánk a ruházkodásra is ezt, hogy aki csóró, minek vesz drága, márkás ruhákat...mutassa csak a rosszminőségű, olcsó ruhájával is azt, hogy neki nincs pénze.
pont az ilyen dolgok leszarásával lehetne ezeken a státuszszimbólumokon felülemelkedni, és nem törődni azzal, hogy valaki mondjuk nem egy komolyabb biciklit vesz, hanem iPhone-t.
Kedves kérdező!
Iphone is kapható 100e Ft-ért újonnan, mint ahogy Samsung és Huawei is.
(megjegyzem erre a telefonra (6S) is ad szofftveres támogatást az Apple - nem tudom azt megteszik -e többi telefongyártók!)
iPhone-nál veszel egy telefont és szoftvert is, egy cégtől. Androidnál más gyártja a telefont más a szoftvert.
Én telefont, asztali gépet, notebookot is egy rendszerben használok. Ha ma elhagynám/összetörném, bármi történne, 30perc múlva egy másik eszközben folytatni tudnám a munkámat.
Én az ökoszisztéma miatt használom.
Ja, az asztali gépem, még tört, én építettem Windows-ra.
Már miért lenne hátrány a 4"? Hallókészüléket kapcsolgatni, zenét lejátszani, telefonálni, vonatjegyezni, térképet buzerálni, vaze-t hallgatni, emailt nézni pont tökéletesen elég. Zsebben is elfér, bár a flipes nokiát semmi sem fogja űberelni. Fényképezni-videót felvenni is pont elég. Youtube-t nem ezen nézek, már csak a retek reklámok miatt sem.
Játék nincs, faszbúk letörölve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!