Van olyan aki nem státusszimbólumnak használja az iPhone-t?
Én :)
Nekem mindig androidos telefonom volt, és meguntam, hogy állandóan van vele valami probléma 2 év után. Hidegben folyton lefagyott, akadozott, ilyenek. Gondoltam kipróbálom az iphonet, 3 éve megvan és az égvilágon semmi bajom vele, a rendszer felépítése is szimpatikusabb. Ez az EGYÉNI véleményem és tapasztalatom, mielőtt valaki betámadna.
Jelen.
Még mindig a 6s-em van amit akkor vettem újonnan amikor megjelent. Még mindig semmi baja, és mindent tud amire szükségem van, pedig vagy ötödik éves. Egyetlen dologra nem jó már: státusszimbólumnak.
Van.
Csak ezekkel lehet közvetlenül használni a hallókészüléket mint BT-s fülhallgató. Telefonálni, zenét hallgatni, hallókészüléket kapcsolgatni Istenkirály.
Van
Megbízható, jól összerakott telefon mind hardveresen és szoftveresen! Nem csak ezért használok iPhone-t, de most ez jutott eszembe: ez az iMessage cucc se rossz rajta. Lécci senki ne jöjjön androidos hogy: hát de ott a Viber, meg a Messenger vagy a Whatsup!!!!! Aki iPhone-os és használta (elég valószínű) az elmondhatja szerintem hogy bizonyára ez is egy jó funkció. (és igen tudom iPhone-iPhone-nal működik) Ha elkezdi használni az ember rájön hogy nagyon egybe vannak.
Üdv egy régi androidos "párti"
✋
Mindig is érdekelt, milyen az ios mert sok jót olvastam már róla. (Meghát a telefon kinézete is nagyon tetszett)
Szüleim vették meg, és szép lassan visszatörlesztettem nekik. 2016 eleje(?) óta iPhone SE-t használok, nagyon megvagyok elégedve vele, teljesen jól működik. Tárhelyet sajna teljesen betelítettem, szóval... 😂
Szeeetnék iPhone 8-ra váltani, bár semmi baja ennek, csak már túl kicsinek érzem. De mindenképp marad ez is, bármikor jól jöhet, ha valakié tönkremegy pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!