Androidon hogy lehet legegyszerűbben elkerülni a youtube reklámokat?
A Youtube Vanced képes erre, sőt, a háttérben is fut, lezárt kijelzővel is:
A MicroG akkor kell, ha be szeretnél lépni a Google fiókodba.
OgYoutube
Nekem jobban tetszik mint a vanced, hisz a saját fiókomba be is tudok jelentkezni, a vanced -ben pedig erre nem találtam lehetőséget...
Nem igazán értem a lepontozást.
Jobban tetszik az OGYouTube mint a Vanced.
Ezen kívül a Vanced -hez tartozó microG -t nem tudtam telepíteni, így abban nem tudtam bejelentkezni.
Az OGYouTube "Swipe to Seek" funkciója nagyon hiányzott, amikor kipróbáltam a Vanced -et. Viszont semmi számomra hasznos plusz nem volt benne. Ezen felül a tárhely igénye többszöröse az OGYouTube -énak. Nálam ezek miatt fölényesen győzött az OGYouTube, annak ellenére, hogy tudom hogy régebbi appról van szó.
# 6 én nem pontoztalak le 😊
Először a vancedet próbáltam ki. Nekem bevált.
Amúgy biztos neked is igazad van...
# 6
Itt akárki lepontozhat, aki meg sem mer szólalni a témában.
Velem hányszor előfordul, hogy profi szakmai válaszom (amiben évtizedek tapasztalatát adom át és az biztosan úgy van), pofátlanul leminősíti valaki.
Nyilván nem a százalékom esése érdekel ilyenkor, csak maga ez a primitívség / arcátlanság tud zavaró lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!