Hogyan ua legegyszerűbben la Samsung A20e telómnak a billentyűzárát?
Konkrétan arra gondolok, hogy most jelenleg van egy pin kód beállítva. Viszont ahhoz hogy ezt be tudjam irni meg kell nyomni a bekapcsoló gombot. Ezt el lehet valahogy kerülni, hogy ne kelljen megnyomni hanem pl. képernyő koppintással tudjam előhozni a képernyőt és úgy irjam be a pin kódomat?
Attól tartok, ha sokat használom a telefonomat egy nap és állandóan a bekapcsoló gombot nyomogatom akkor nem sokáig fogja birni a gombja.
Szerintem ne aggódj a gomb miatt, arra tervezték, hogy használják. De ha mégse bírnám, azt hiszem meg lehet csináltatni.
Amúgy nekem A70-em van, és ott van olyan opció a beállításokban, hogy koppintással fel lehessen oldani. Beállítások -> Speciális funkciók -> Kéz- és egyéb mozdulatok -> Érinte meg 2x az ébresztéshez.
Valahol ott keresd a menüben. De ha nincs alapból a beállításoknál, akkor sajnos más lehetőség a gombon kívül nincsen.
Elnézést!
A kérdésem úgy hangzana, hogy:
Hogyan tudom a legegyszerűbben feloldani a Samsung A20e telómnak a billentyűzárát.
A hibáért elnézést kérek. :)
igen sajnos ezt a lehetőséget találtam én is. A használati illetve a samsung honlapja is azt irja, hogy ha kétszer a kijelző bármely pontjára koppintunk akkor is felébred a kijelző. Sajna nekem nem müködik.
Csak a be/kikapcsoló gombbal megy. Mondjuk eléggé zavaró, de holnap futok egy kört a samsungnál hátha én nem csinálok jól valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!