Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy újabb, olyan 200-300 ezer...

Egy újabb, olyan 200-300 ezer forint körüli androidos telefon is olyan gyorsan merül mint az iPhone SE?

Figyelt kérdés
Ugye erősebb hardver, nagyobb kijelző...stb. Hiába van ebben mondjuk 1600-as akkumlátot abban meg 3500-4000-es, akkor is legalább naponta 2x kell töltenem? Este feltöltöttem és 28%-on van. Interneteztem csak. Nem szívesen válok meg az iPhonetol, mert amúgy tényleg egy rendszer fagyásom, lassulás nem volt 2 év alatt miota megvan, csak baromi gyorsan merül.
2019. szept. 12. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

Naponta 2x, mi a rák? És az androidos telefont kb. 2 hetente töltöm úgy, hogy wifi mindig be van kapcsolva, meg zenét hallgatok róla. Nem is új telefon.

Ezért nem kéne a marketinget zabálni, és túlárazott nyúlfost venni.

2019. szept. 12. 13:17
 2/8 hollófernyiges ***** válasza:
90%

"2 év alatt miota megvan"

Ez a kulcsmondat. Cseréltess akkut.

2019. szept. 12. 13:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Eddig is gyorsan merült. Az akku 92%-os. Csak mikor az átlagosnál többet használom, akkor meg gyorsabban. Pedig alacsony fényeron használom, alacsony toltottsegu mód be van kapcsolva. Azért tettem fel a kérdést, hogy jobban járnék e ha vennék egy mostani új, drágább androidos telefont, akinek van viszonyítása, jobban bírja e az aksi
2019. szept. 12. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg az újabb iPhone modellek. Mert nem a marketing miatt vettem, hanem azért, mert elegem volt az androidos készülékek állandó hibáiból, folytonos fagyások, pl ezen az iPhone-on egy alkalmazás betöltése 2 másodperc, az Androidon meg kérem várjon... és eltelik 3 perc mire nagy nehezen bejön. A másik, hogy az Apple elég sokáig támogatja a régi modelleket is. Tehát a legújabb iOS élerheto a pár éves modellekhez is, az androidnál meg megvettem egy egy éves telefont és már nem tudtam feltenni rá a legújabb rendszert pár hónap múlva
2019. szept. 12. 14:19
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Android -on ez a sok perces várakozás csak belépő szintű eszközök esetén fordult elő évekkel ezelőtt... Vagy sokkal korábban magasabb kategóriában is néha...

Közép szintű eszközök esetében még észre lehet venni egyes modellek esetén, hogy lassabb, mint egy XR, de felső kategóriás eszközök esetén már nem látod azt, hogy az Android lassabb lenne. (És persze stabil is.)

Emellett persze az sem mindegy, milyen modellt veszel. Vannak, amik simán bírják a 2-3 napos üzemidőt nyüstölés mellett is (általában a kínai gyártók bivaly nagy aksis modelljei többet is képesek lehetnek kihúzni), de vannak olyan nagy nevű gyártók, ahol 1-1,5 nap jön ki átlagos használat mellett és komoly nyüstölés esetén 0,75-1 nap. Szóval azt kell, hogy mondjam, a legtöbb android -os eszköz már sok szempontból lehagyta az iOS -el szerelt régebbi modelleket és némelyik már a mai modelleket is...

2019. szept. 12. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
90-120 ezer Ft között ott van például a Samsung Galaxy A70 és az Asus Zenfone Max Pro M2, amik hardveresen is kellően bikásak, de üzemidőben pedig abszolút az élmezőnybe tartoznak!
2019. szept. 12. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Ha sokat nyomogatod és nagy hardverigényű alkalmazásokat/játékokat futtatsz, akkor a félmillió forintos telefon is hamar lemerül.
2019. szept. 12. 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2 éves Galaxy S8+ 1-másfél napig bírja használattól függően. És nem döcög, hanem minden szépen fut rajta ami kell. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy egyszer sem laggolt, de igazán ritkán fordult elő, és olyan kis mértékben, hogy egyáltalán nem gátolt semmiben, és nem volt idegesítő. A sebessége is jó. Igen, egy iPhone általában gyorsabban nyit mindent. De ha nem teszed egymás mellé a kettőt, akkor azt a 0,3 másodperces különbséget észre sem veszed... Szóval az általad említett árkategóriában már igenis érdemes Androidos telefont venni, például amint már előttem említették, a Galaxy A70 jó választás lehet.
2019. szept. 13. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!