Ki hívhatott? Volt egy nem fogadott hívásom a következő számról 377336207211 Nemrég vásároltam a tel. Kártyámat, kb egy hete aktiváltam. Szinte még senki sem tudja hogy az enyém.
Ki hívhatott? Franc tudja, felveszed és megpróbálsz beszélni vele, már ha tud magyarul.
Magyarországon a hívásfogadás még mindig ingyenes.
Vissza viszont sose hívj ismeretlen, pláne külföldi számot: mert azért már fizetned kell.
Egyébként nem biztos, hogy csalók vannak a háttérben felsorolok 2 esetet:
- Lehetséges, hogy valaki tényleg fel akart hívni egy magyar számot külföldröl és pont a te számod ütötte be véletlenül.
- Ha éjjel valaki fel rádcsönget az nem feltétlen arra bazírozik, hogy álmosan visszahívd, van egy sokkal kézenfekvőbb magyarázat ( pláne ha többször hívnak ): a külföldi társszolgáltató tesztel és véletlenü téged hívott fel.
Bevett szokás, hogy minden szolgáltató teszteli időnként saját roaming szolgáltatását, ilyenkor a roaming partnerek kártyájra indítanak hívás teszteket ( a teszt káryák Magyarországon vannak és egy speciális telefonnal több hívást is lepróbálnak ). Töredelmesen bevallom, hogy ifjú koromban én elrontottam Ghána teszt kártya számmezőjét és nem a teszt romaing kártyát hívogattam fél órán keresztül hanem egy élő ghánai előfizető számát ( nem vette fel egyszer sem ).
"Köszönöm a válaszokat, külön köszönet az utolsó válaszolónak a linkért!"
Még mindig a kérdésnél tartunk. A linken leírtak a visszahívásra vonatkoznak, nem bejövő hívásra.
Szóval az alighasznát számod ha csörög, vedd fel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!