Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a telefonról? Van valakinek ilyen?

Figyelt kérdés

samsung c 3510

[link]

Szerintetek milyen?

2010. júl. 13. 22:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akk szerintem vedd meg. Én is sokat vaciláltam rajta megvegyem e sok rossz vélemény miatt. De ha van fényképeződ sztem nincs gond, nekem is az van és nagyobb helyekre megyek vagy olyan van mindig azt viszam sztem egy telbe lehet akármilyen hiper szuper kamera kétlem ha kár egy 8megpixeles telefon ugy fotozna mint egy 8 megpixeles fényképező esetleg. Nekem ez a tapasztalatom ezzel kapcsolatban. ha megfogott akk hajrá:)
2010. júl. 13. 23:48
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:D

csütörtökön megyek a városba és megveszem:)

2010. júl. 13. 23:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Remélem nem fogod megbánni:) Használd majd egészséggel:)
2010. júl. 13. 23:56
 14/16 A kérdező kommentje:

köszi:)

majd lehet írok róla:P

2010. júl. 13. 23:59
 15/16 bp1985 ***** válasza:

Szia

[link]

Ez igaz, hogy nem érintős, de jó kis telefon. Faternak volt ilyen, csak beázott. Ebbe 3,2-es kamera van. az az 1,3-as az eléggé gyenge képeket csinál. És ez megbízhatóbb, mint egy samsung.

2010. júl. 14. 11:04
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!:)

A végén csak nem vettem új telót megjavult a régi..:D

2010. júl. 19. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!