Mi a véleményetek erről a telefonról? Van valakinek ilyen?
2010. júl. 13. 22:43
1/16 anonim válasza:
nagyon lehet szenvedni ezzel az érintős képernyővel:S meg az is karcolódik.
2/16 anonim válasza:
Szerintem potold ki egy 5össel és vegyél egy telefont mert ez nem az.. :( 25-30 ért már jó telót lehet venni ezt meg felejsd el!
3/16 A kérdező kommentje:
23:00 milyen telóra gondolsz?:)
2010. júl. 13. 23:01
4/16 anonim válasza:
Szerintem nem rossz! olyan kis cuki középkategóriás.
Attól hogy érintős NEM SZAR! Nekem is az van,és nincs rajta egy karc sem bibííí, mert tokban tartom, pedig már több mint egy éve megvan.Amúgy meg minden teló karcolódik, ha nem vigyáznak rá . :P
Ha neked tetszik, vedd meg! Árban jó.és jól nézki, most mindenki érintősökkel flangál. :D
5/16 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást:):P
2010. júl. 13. 23:15
6/16 A kérdező kommentje:
szerintetek nem kevés az 1,3megapixes kamera?
2010. júl. 13. 23:17
7/16 anonim válasza:
hát de.. elég kevés..:/ amúgy meg tényleg jól néz ki.:D
8/16 anonim válasza:
Szerintem sok minden múlik. Gondold át mire is akarod használni. Ha nem nagyon fotozgatsz csak1x 1x akarsz vmit elkapni akkor szerintem elég ha szeretnéd konkrétan erre hazsnálni akkor tényleg elég kevés. Nekem egy samsung S5230asom van egy csomóan lefikázták én ennek ellenére megvettem és nem bántam meg mert amire nekem kell arra elég akinek nagyobb az igénye vegyen oylan telefont. Ugy hogy ha te úgy érzed h neked ez a telefon megfelelne sztem ne enged h lebeszéljenek róla, ha csak tényleg nem nagyobb az elvárásod.
9/16 A kérdező kommentje:
hát megmondom őszintén hogy nem tudom:S nagyon tetszik ez a telefon,csak kamera bajom van vele. nem annyira fotózok sokat, és van rendes nagy fényképezőm ha szükség lenne rá.. szóval lehet így is "megérné" ezt megvenni, mert más telót nem láttam ami ennyire tetszene:)
2010. júl. 13. 23:43
10/16 A kérdező kommentje:
2010. júl. 13. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!