I3LaCkiNMaN kérdése:
Mi a véleményetek a Huawei Mate20-ról?
Figyelt kérdés
Nekem egy Huawei P20 Pro-m van ! 4 év garanciával, viszont lecserélném szívesen egy Mate 20-ra (erre a verzióra nem kell pótlás) ! Azt szeretném megtudni, hogy ti mit csinálnátok az én helyembe: a Mate20 bontatlan állapotban van, gari nélkül ! Nekem a Kirin 980 SoC miatt kéne, meg a nagyobb kijelző miatt ! A hátránya benne az, hogy nem OLED-es a kijelző, és 4gb RAM van benne 6 helyett ! Illetve a kamerája is valamivel gyengébb! Néha szoktam gameelni, fenyképezni és videózni is nagyon sokat szoktam, inkább az elôbbi ! Várom a válaszaitokat, ha megéri elcserélnem vagy nem, és indokoljátok is meg ! Köszöntem szépen elftársaim !2019. aug. 26. 11:14
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy megérné ha arra használod amire mondtad
2/2 A kérdező kommentje:
Felejtős ! Nem cserélem, megtartom 4 évig, evvel bizonyítani akarok saját magamnak, mert ahány telefonom volt, mindig cserélgettem ! Köszi neked is !
2019. aug. 27. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!