40000 forintig legjobb telefon?
Sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, de nem szeretnék rá sokat költeni, nálam egy év átlagban egy telefon, nincs türelmem, ahogy elkezd laggolni, váltok.
Ez lenne az egyik ötletem, szimpatikus telefon.
Ez pedig a másik.
Segítenétek, melyik a jobb? Nyilván a drágább, de jobb annyival, hogy megérje azt a 6-7 ezer pluszt?
Egy, másfél évre elég lenne ez a 4 GB RAM?
Esetleg ajánlanátok más készüléket ilyesmi, lehetőleg alacsony áron?
Köszönöm szépen!
Amiket írtál, azokat azonnal rakd selejt kategóriába!! Hulladékok. Doogee, iLike... ezeket is hozzáírhatod.
Samsung A20e
Xiaomi Redmi 7
Ezek a kezdő telefonok. Amik ezek alatt vannak, azok felejtősek.
Köszönöm a válaszokat!
Meg tudnátok fogalmazni, miért annyira alja az általam említett két készülék?
Mosz egy Meizu M6 Note-om van, több, mint egy éve, előtte Xiaomi-m volt, nem voltam vele elégedett, azelőtt pedig Prestigio-m. Egyik sem akkora név, viszont az 1-1,5 évet bírta mind.
Amiket írtatok készülékek, bőven 40 felett vannak, és hozzá-nem értőként szinte csak a kamerájuk jobb.
Se a RAM, se az akksi...
Nem kötözködni akarok, ne értsetek félre, csak nem látom a kilométeres különbségeket, és számomra tízen-ezres különbség és pár pixel van csak.
Senki sem vesz noname márkát! Bizonytalan minőség, hiányzó szervizháttér... ezekkel azért ne kockáztassunk! Egyik kolléganőmnek volt iLike-ja, és csak szívott vele rendesen, főleg szoftveres hibái voltak. Amióta Samsung-ja van, semmi gondja nincs a telefonjával!
40 ezer Ft nem valami sok, de ennyiért már van jó telefon, konkrétan a Xiaomi Redmi 7 az egyetlen!
Azért laggol be hamar, mert olcsó vackokat veszel.
Tetszik, nem tetszik, a használható okostelefon 60-70 ezer fölött kezdődik árban! Ami ettől olcsóbb, az bizony hamar használhatatlan lesz.
Szóval vagy vegyél egy használt középkategóriást, vagy tegyél még hozzá az árhoz.
Ilyen Ulefone, meg Doogee, meg hasonló gagyi márkákat nem érdemes megvenni. Olcsó de jó telefon a Xiaomi meg a Huawei Lite modelljei.
Hát na azért nem egészen, kicsivel 50 ezer Ft alatt kezdődik legolcsóbban a 32 gigás Xiaomi Redmi Note 7, ami szintén nagyon szuper!
40 ezerig Redmi 7, de 50 ezer alatt a Redmi Note 7 sokkal szuperebb, nem tudom, belefér-e?
Köszönöm a kommenteket.
Kedves utolsó, fogalmam sincs, miért írod, hogy 50 alatt van a Redmi Note 7.
55 a legolcsóbb oldalon, ami közel sem annyira megbízható.
Többiek, komolyan írtam a 35-40et, egy forinttal sem szeretnék fölé menni, de azért köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!