Iphone 8-nál a hátlapi kamera és a vaku nem működik, miért?
Figyelt kérdés
Bármilyen app-ban nyitom meg a kamerát az előlapi faszán működik a hátlapi viszont csak fekete.A vakut szintén hiába nyomom be nem világít.Ha kikapcsolom a telefont és vissza akkor utána kb. 1 percig működik mindkettő és kezdi előröl.Mi lehet a baja?Mit tudok vele csinálni?Ha csak szoftveres hiba akkor egy gyári visszaállítás megoldja a problémát?
Előre is köszi a válaszokat!
2019. aug. 23. 21:06
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy szoftveres hiba, nem tudom, nem vagyok oda az Iphone ért. Meglehet, hogy az eszköz gyári hibás, az Iphoneról el tudom képzelni, mindenesetre én megnézetném egy hozzá értő szakemberrel.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos volt valami info arról,hogy az első 6 hónapban megjelent 8-as iphone-ok hibásak és elvileg cserélték is őket.Lehet tényleg jobban járok ha megnézetem valakivel.
2019. aug. 23. 21:11
3/4 anonim válasza:
Igen, én is hallottam valami ilyesmiről, de tényleg jobban jársz, ha ezt szakértő mondja meg.
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Mi volt végül a baj? Megoldódott? Mit csináltál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!