Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vízbe esett a Samsung Galaxy...

Vízbe esett a Samsung Galaxy S4+-om Most akkor vége? Tönkre ment?

Figyelt kérdés

A lényeg az hogy éppen nyaraltunk és a víz parton ültem amikor a telefonom ki esett a kezemből. Egy 1-2 másodpercig volt bent a vízben utánna egyből kivett. Mivel nem volt a közelben se rízs stb. És még az akkumulátort sem tudtam kivenni belőle ki raktam a napra had száradjon.

Na igen de nem kapcsoltam ki. És azt mondták azt kellett volna. Miután vártam egy 4 órát megnéztem van e baja. Nagy örömömre nem volt (még). Miután este haza értem letettem a telefonom az asztalra és csináltam a saját dolgom. Miután megint kezembe vettem a képernyő megbolondult. Magát a telefont lehet használni de a képernyő ugrál stb.

Egyből kikapcsoltam bele tettem rizsbe. Mit javasolták? Várják reggelig, és kapcsolják be? Vágy várják tovább?

#víz #telefon #Rizs sürgős
2019. aug. 20. 23:00
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat Samsung Galaxy J4+!!!

Félre írtam

2019. aug. 20. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szervizbe! Hasonló történt nálam is, szakember megoldja, ne várj vele szerintem.
2019. aug. 20. 23:45
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

"Egyből kikapcsoltam bele tettem rizsbe."

Nem szükséges hozzá köret.

De jobban jártál volna, ha inkább az akkut veszed ki belőle.

Innen már mindegy. Kuka lesz, mert költeni rá nem gazdaságos.

2019. aug. 21. 00:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel nem volt a közelben se 'rízs' stb."

Legközelebb "rííízs" nélkül egy tapodtat sem!

Most egy telefonod bánja a feledékenységet.

Ja nem, baromság az egész.

Azonnal szét kellett volna szedni, nem pedig nézni, míg csendben rohad tovább.

2019. aug. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!