Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Folyamatosan megosztott net...

Folyamatosan megosztott net működhet?

Figyelt kérdés

Külföldön lakom, de még nem járt le a hűségidőm az otthoni telefonomra. Arra gondoltam, vennék itt egy olcsó telefon egy helyi SIM-kártyával és átosztanám hotspot-ként a netet az eredeti telefonomra.

Ezt hosszútávon fogja bírni amelyik hotspot?

2019. aug. 20. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
71%

kb 8 éve használom így, bírja

de inkább hotspotot vegyél, ne telefonnal oszd

nekem a Huawei E5577 bejött, komoly akksi van benne

2019. aug. 20. 09:03
 2/7 A kérdező kommentje:
És akkor ebbe a hotspot-ba mehet közvetlenül a helyi SIM-kártya, igaz?
2019. aug. 20. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Huawei E5577 és a komoly akksi egy mondatban, ezen felröhögtem :D

Igen, használhatod vele a SIM kártyádat.

2019. aug. 20. 09:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Bírni fogja ,csak olyan neted legyen hogy elég legyen ,bármit csinálsz ,én most külföldön vagyok így én is telefonomrol osztom meg neten ha kell laptopra vagy a tabletre isszonyuan gyorsan tud net fogyni így sajnos .
2019. aug. 20. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Olcsóbban kijössz ha simán veszel egy SIM kártyás hotspotot, és úgy használod. Én is így csinálom, én nekem a kamionba van ilyen hotspot.
2019. aug. 20. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:

nem tudom miért lenne annyira vicces

van belőle 3000es aksis változat

amúgy elírtam, nekem az e5377 van, az jól bírja

2019. aug. 20. 10:46
 7/7 A kérdező kommentje:

Értem. YouTube-ot, ilyesmit nyilván nem arról néznék. Viszont Google Maps-hez, vagy hírek elolvasásához kellene.

Illetve így akkor azon keresztül tudnék gondolom WhatsApp/Skype-on telefonálni is, igaz?

Sima hívást nem bonyolít gondolom a hotspot.

2019. aug. 20. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!