Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android alapú telefonon...

Koaxk Ábel kérdése:

Android alapú telefonon zárolt képernyőn repülő üzemmód bekapcsolásának mekkora a kockázata?

Figyelt kérdés

A legújabb Pie rendszer van a telefonomon és kóddal lehet feloldani. Eddig nem különösebben foglalkoztam azzal, hogy a gyors "menü"-t el lehet érni zárolt képernyő alatt is.

Ma viszont azon gondolkodtam, ha a repülő üzemmód bekapcsolható lock-olt telefonnál is, igazi segítség a tolvajoknak lopott telefonnál. Egy pillanat alatt letiltható minden adatkapcsolat, így a beazonosítás is.

Egyáltalán miért fontos, hogy ezek a funkciók authentikáció nélkül elérhetőek legyenek?

2019. aug. 17. 11:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jó, ha olyan rendszered van, amin van lehetőség ennek letiltása. Szerintem is nonszensz egyébként.
2019. aug. 17. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!