Huawei Y6-on hogy kell kikapcsolni hogy ne töltsön le új képeket a "magazin feloldás" mappába?
Nem igazán tudom hogy kellene ezt megfogalmazni... Szóval annyi a lényeg h nem akarom hogy letölse a felesleges képeket... Legalábbis nekem feleslegesek
Ezt hol lehet kikapcsolni?
Nem ismerem az adott készüléket, de ha tudod, milyen nevű mappába tölti le a képeket, akkor ha nem találsz más megoldást, az is megteszi, hogy törlöd az adott mappát a benne lévő képekkel együtt, aztán létrehozol egy olyan nevű fájlt (lehetőség szerint 1-2 bájt méretűt), amit az adott mappa is viselt.
Ez után a letöltés meghiúsul, mivel az adott nevű mappát nem tudja létrehozni, mert van olyan névvel egy fájl.
Ezzel a módszerrel már több program számára is meggátoltam, hogy le tudjon tölteni valamit. Pl. ha a belső tárhelyen egy
Downloads/lockscreen
mappába töltené le, akkor a
lockscreen
mappát törlöd és létrehozol a
Downloads
mappában egy
lockscreen
nevű fájlt. Ez több eltérő oprendszeren is működik.
Asztali pc -n, Windows -on pl a lomtár mappa helyett hoztam létre ugyanolyan nevű fájlt, mert untam, hogy a rendszer mindig csak lomtárba helyezi amit törölni akarok. Illetve így más felhasználók sem tudnak lomtárba pakolni több giga szemetet. Ott is működött ez a módszer.
(A Windowsban is beállítható, hogy azonnal törölje és ne helyezze a lomtárba és bizonyára erre is van egy beállítás)
Egy ilyet találtam, egy másik Huawey-hez.
From your device’s Settings, tap Screen lock & password > Magazine unlock.
Turn off ‘Auto-update via Wi-Fi’
4-es
Köszi, sikerült kikapcsolnom es "leiratkoztam az előfizetésekről" vagy a témákrók amik alapján szedte a képeket szóval most valószínűleg nem lesz több
3-as
Valószínűleg a te megoldásod is jó lett volna, szóval köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!