Iphone x-ről hogyan lehetne képeket letölteni, feloldás nélkül?
Figyelt kérdés
Sajnos elromlott a kijelző, így nem lehet feloldani. Van erre valami megoldás?2019. aug. 6. 12:22
1/7 anonim válasza:
Nincs. ICloudban vagy Google Fotókban nincs mentés?
2/7 anonim válasza:
Kábellel, de a hozzáféréshez meg kell adni a jelkódot. Azt nem tudom, hogy ez utóbbi megy-e FaceID-vel vagy mindenképpen pötyögni kell.
3/7 anonim válasza:
Ez lenne az adatvédelem egyik lényege. Szépen nézne ki ha egy lopott telefon összes adatát le tudnád tölteni a jelkód nélkül...
4/7 anonim válasza:
De a jelkód szerintem helyettesíthető FaceID-val és ahhoz nem kell kijelző. Csak azt nem tudom, hogy ilyen esetben működik-e.
5/7 anonim válasza:
Igen. A FaceID lehetne a megoldás ha működik.
6/7 anonim válasza:
szerintem igy nem nagyon lehet semmilyen megoldás
mert ha icloudból probálnád meg ott is nethez kell kapcsolodni a telónak és bekell irnod a kodot amit kaptál
talán a szervizesek tudnak vele valamit kezdeni
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Face ID sajnos nem működik, és Icloudba se töltötte fel azokat a képeket.
2019. aug. 8. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!