Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! Mobil facebook. Miket...

SOS! Mobil facebook. Miket lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Ma lesz egy 4 órás buszozásom, ami alatt szeretnék facebookozni. Mi tartozik az ingyenes dolgok közé? Ami a legfontosabb, lehet használni a chatet?
2010. júl. 13. 03:19
 1/5 anonim válasza:
Épp vasárnap kezdtem el, de én eddig csak ezeket vettem észre... nincs kép, játszani nem tudsz(farmville és egyebek) teszt sincs szerintem.. max szöveges üzenetet látsz. de láthatod mások állapotát, eseményeit. Lájkolni írni ugyanúgy tudsz.
2010. júl. 13. 04:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. A chat egyáltalán nincs, vagy csak keresni kell? =/ Most próbáltam ki az előbb én is.
2010. júl. 13. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem van: kezdőlap, adatlap, üzenetek, frissítések, szóval az ilyen alap dolgok, képek is megjelennek, de nem hiszem hogy öt percnél tovább lekötne a téma :D

miért nem viszel egy könyvet inkább.

2010. júl. 13. 07:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt hallottam, hogy csak az olvasás/böngészés az ingyenes. Ha már írni is akarsz, az pénzbe kerül.
2010. júl. 13. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Mert chatelni akartam valakivel -.-"

És köztudott hogy menet közbeni olvasástól rádjön a hányinger -.-" XD

2010. júl. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!