Hogy lehet kártyafügetlen telefonon be álitani a 0. facebook.com-ot?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 13:06
1/7 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy kártyafüggetlen e a telefon, hanem az, hogy melyik operátor SIM kártyáját ( és ezáltal hálózatát ) használod.
2/7 A kérdező kommentje:
t-mobilos kártyával használom de valami internet beálitást kér
2011. nov. 15. 22:36
3/7 anonim válasza:
fenn van a t-mobile honlapján, de ha felhívod az ügyfélszolgálatot, beszélsz ügyintézővel, ő elküldi neked e-mail-ben vagy sms-ben.
4/7 anonim válasza:
én is t-mobilos vagyok. amikor először használtam facebookot telefonon mindig levette a pénzt. és mondták nekem hogy rosszat használok mert nem az m.facebookot kell hanem a nullásat.és én a telefonomba belementem a weblapok -könyvjekzők menübe és az új chatek címét átállítottam a nullásra. és azóta ingyen használom.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet /"kártyafügetlen telefonon be álitani"/ olyan telefonon azt csinálni, mert olyan nincs.
6/7 Norb66 válasza:
létrehozol egy internetprofilt a következő adatokkal:
APN: internet
jelszó nincs
semmi mást nem kell megadni
Kapcsolódásnál pedig ezt válaszd ki, amit létrehoztál.
Leírnád esetleg hogy milyen telefonod van?
7/7 anonim válasza:
ha elküldöd a 1430-ra, hogy "+NETSTART" (idézőjel nélkül, ingyenes) akkor lesz rajta interneted, és ez a netstart is ingyenes, csak az adatforgalmi díjat kell fizetni (ami ugye ennél az oldalnál nincs). Lemondani a "-NETSTART" -tal tudod, szintén ingyenes SMS. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!