Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony android frissítés? (Sos)

Sony android frissítés? (Sos)

Figyelt kérdés
egy viszonylag régi Xperia T2 Ultra-m van 4.3 Androiddal de úgytudom még jött még újabb Android is erre a telefonra, de nekem azt írja ki, hogy már frissítve van a legujabb rendszere de ez csak 4.3. Hogyan tudnám frissíteni?
2019. aug. 3. 12:39
 1/2 anonim ***** válasza:
A telefonon sehogy, mert már nem létezik a szerver, ahonnan le tudod tölteni. Próbáld meg gépen az Xperia Companionnal.
2019. aug. 3. 20:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Megprópáltam még szoftverjavitast is csináltam, de az a baj, hogy azt írja ki, hogy már elérhető a legujabb rendszerfrissités és ha rákötöm gépre akkor is ezt írja, pedig erre a telefonra nem a 4.3 a legfrisebb..valami más ötlet? Vagy ha elviszem szervízbe ott megtudják nekem csinálni?
2019. aug. 3. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!