Frissíteném az Iphone 5s-em szoftverét de azt írja ki hogy csatlakozzon a frissiteshez az internethez, pedig én már rá vagyok csatlakozva. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már nagyon kéne a szoftverfrissites mert mar telefonalni se enged a regi szoftverrel meg hivni se tudnak, nincs szolgalgatas. De amikor ramegyek az uj szoftver telepitesere akkor meg azt irja hogy nem telepitheto mert nem vagyok csatlakozva internetre holott fullos wifin vagyok. Mit tegyek? Aki tud segitsen kerlek:(2019. júl. 23. 17:43
1/3 anonim válasza:
Szerinzem az 5s hez már nem adnak kifrissítést. A nagyfokú lassúlás oka inkább a telítettség lesz. Ha használni akarod, takarítsd ki róla a felesleges vackokat.
2/3 anonim válasza:
Ez a telefon a leírtak alapján kuka. Frissíteni tudnád, ha tényleg régebbi rendszer van rajta, de ahogy elnézem, haldoklik.
3/3 Snowfox12 válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni én ilyenkor ki-be kapcsolom a WiFi-t és néhány esetben újra kéri a jelszót.Ha beírom mindig jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!