Van olyan opciót hogy mobil interneten úgy rádiót hallgatni hogy ne használja fel az adatkeretemet?
Rádiós alkalmazásnál nincs ilyen.
Ha zavar az adatkeret miatti aggódás, akkor válts korlátlan csomagra, vagy sokszáz gigásra. 10 ezer/hó
Attól tartok, nincs ilyen opció egyik szolgáltatónál sem.
Az ok nagyon egyszerű:
Minden egyes online rádió stream más IP címről érkezik. Ezek közül néhány a rádió saját honlapjának IP címével egyezik. Ezek alapján a szolgáltatók nem tudják törvényes keretek között kiszűrni, hogy a felhasználó épp az oldalt böngészi, vagy a rádiót hallgatja.
Valamint túl sok IP címről jöhet online rádió adás. Ezeket mind egyenként kellene kiszűrni a forgalomból és kivonni az elhasznált adatmennyiségből.
Túl sok vele a munka, akkor is ha erre is írnak szabályokat, mint pl a Spotify esetén (ami csak 1 egyszerűen visszakövethető szolgáltatás, nem sok különböző IP cím)...
Köszi a válaszokat. Kecskeméti vagyok és itt szinte egyik rádióknak sincs lefedettsége. Kocsiba lett volna jó ez a módszer. Kb olyan minőségű-ek a rádió jelek, hogy a piros lámpánál is azon a ponton állok meg ahol nem susog a rádió. Sokszor mire megállok pont bele érek egy gyenge sávba aztán centiket megyek előre, hogy mikor lesz megint jó. Kezd már elegem lenni ebből...
Meg talán a korlátlan mobil net lenne a legjobb megoldás.
Nem jó. Vettem már.
Nem csak az én kocsiban ilyen a vétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!