Kegyetlen gyorsasággal merül a telefonom rendszerfrissítés után. Tudnátok mondani megoldást?
Amióta frissítettem a p20lite telefonomat android 9.1-re, az meglepően hamar melegszik, és merül!
Egy óra használattal van, amikor 20-30 százalékot is csökken.
Azt tapasztaltam, ha a készüléken be van kapcsolva a repülőgép mód, és úgy használom a wifi-t, akkor nem melegszik, és jelentősen lassabban merül.
Régen (android 8.0.1-nél) egyáltalán nem voltak ilyen gondok, normál használattal simán kibirt több mint egy napot.
Most meg örülök, hogy estig kibírja.
Hogyan tudom orvosolni a problémát?
Vagy végső esetben hogyan tudok visszalépni android 8.0-ra?
Köszi a válaszokat előre is, legyen szép hétvégéd!
"Azt tapasztaltam, ha a készüléken be van kapcsolva a repülőgép mód, és úgy használom a wifi-t, akkor nem melegszik, és jelentősen lassabban merül."
Ezt én is ki próbálom.
beirod googleba hogy régi android rendszer visszaállítása és csomo mindent kifog dobni neked
lehet hogy szarul optimalizálták arra a telora azt az androidot
nem kell ilyen hülyeségekért szervizbe rohangálni csak az agyadat kell használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!