IPhone 7 vagy 7 plus? 32GB mennyire elég mindkettő
esetben?
Figyelt kérdés
Kérem szépen a ‘“szerintem ne vegyél iPhone-t” meg a hasonló véleményeket/kommenteket mellőzzék akiknek szándékukba állna ilyet írni. Nem márka ajánlatok után keresgélek!
Nekem is 32GB-s a telefonom és nekem ez bőven elég is. Ugyanis a kéoeimet sd kártyára mentem le, a zenéimet is. 2 játék van a telefonomon. Mást nem is töltöttem le és most van még 16GB szabad helyem. Úgyhogy ha neked rengeteg képed lesz akkor inkább min 64GB-set vegyél. Ja és i7Plus!
2019. júl. 29. 20:22
2/6 anonim válasza:
Nekem is 32GB van rajta és nekem nagyon kevés mivel imádok fotózni meg sok a zeném ha teheted inkább vegyel nagyobb tárhelyel rendelkező iPhone-t.
iPhone 7plust választanám.
2019. júl. 30. 13:07
3/6 A kérdező kommentje:
#1-nek írom, hogy iPhone 7 / 7 Plus és a többi újabb változaton nincs 64 GB. 32, 128 stb...
2019. júl. 30. 17:21
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) További válaszokat is szívesen meghallgatom!
2019. júl. 30. 17:22
5/6 anonim válasza:
Plusz ne, csak nagyobb, és egy órával tovább húzza az akksi :D Maradjon minden esetben a sima hét. Ne dobd ki a pénzed felesleges dolgokra. Nekem is 32 gigás van, bőven, de tényleg BŐVEN maradt helyem, pedig közel 600 ( komolyan, 580 valamennyi ) zeném van letöltve, képem, videóm meg szerintem dupla ennyi :D Ha szeretnél, akkor teljesen megéri, vegyél. 7-esem van, nővéremnek 7+. Ő is mondta hogy full ugyan az.
2019. aug. 1. 12:44
6/6 anonim válasza:
Szia, nekem 8 plus van. Amikor vásároltam 7 plust akartam, de nem volt náluk raktárban én meg mindent azonnal típus vagyok :D. Kijelző nagysága miatt vettem. Ugyan akkora. 64 gigás változata van nekem.
Egyértelműen a plust vedd, nagyobb kijelző és az akksi miatt főleg ha sokáig nyomkodod.
Szerintem zenét fölös toltogetni rá hogy a tárhelyed elkú**. ott van rá az apple music havi 1490 forintért ha diák vagy akkor meg 690 forintért vagy az ingyenes soundcloud.
Nagyon sok képem/videóm van ami 4K és meg mindig van 23 giga szabad helyem így másfél év után is. (Munkából adódóan mindig fotózni kell a papírokat amit továbbitok)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!