Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Létezik olyan app, ami nem...

Létezik olyan app, ami nem widgeten/nem csak widgeten, hanem zárolt képernyőn is megjeleníti a dátumot és az időt?

Figyelt kérdés
Anno, amikor bekapcsoltam az androidos telefonom, pontosabban továbbra is zárolt volt, csak "felébresztettem", ki volt irva dátum + idő, azóta törölték az alap szolgáltatást ehhez, és sehol nem találok, csak widgetet. Szóval, amikor bekapcsolom, de nem oldom föl a kódot, látni szeretném a dátumot, időt. Google Play-ben található appot keresek. Sokat próbáltam, egyik sem ilyen. Köszönöm.

2019. júl. 27. 01:58
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nem bűn, hogy nem adom meg egy egész országnak, hogy milyen típusú készülék van a tulajdonomban. Téma lezárva, kérdés kivéve a figyeltek közül. Köszönöm a nem segítségeket. Mindenkinek azt kívánom, amit kaptam. Ha segítséget, azt :DDD, ha a kötözködést, hát azt ;))) Én továbblépek, s továbbra is hasznos válaszokat, segítségeket fogok adni a Gyakori Kérdések tagjainak, mert ez az oldal arra való, s én nem pontszerzésre használom, mint egyesek. Jó éjt...
2019. aug. 25. 00:06
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mi megpróbáltunk segíteni, én nem hurrogtalak le úgy gondolom.

Találgattunk, mert látatlanba nem tudunk semit mondani.

Segítenénk de ehhez több információra lenne szükség, amit Te elég offenzív módon megtagadtál.

Írtam több lehetőséget, hogy mik lehetnek a problémák, miket érdemes megnézni, de gyakorlatilag ezek közül csak egyetlenre kaptam választ (Zárképernyő-beállítások), hogy nem sikerült.

Szívesen megnézném akár személyesen is, de az meg ugye attól függ, hogy mere laksz (Feltételezem ezt az információt privátban sem osztanád meg, mivel bizalmasabb, mint a készüléked típusa)

Találgattunk, adtunk tanácsot, de cserébe csak támadást kaptunk Tőled

Aztán még Te csodálkozol, hogy "nem segít senki" ??

Pont, hogy azért vagyunk itt, hogy segítsünk, csak Te nem veszed a lapot, hanem inkább letámadsz mindenkit.

Viszont így már csak utolsó tanácsként annyit tudok mondani, hogy nézesd meg egy szakértővel, egyéb ötletem így "vakon" nincs

2019. aug. 25. 03:05
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"screenshotot nem csinálok, mert nem szeretném a bizalmas háttérképet kiadni. Patthelyzet."

És mi lenne, ha esetleg a screenshot erejéig beállítanál egy "gyári" hátteret, vagy bármit ami nem "bizalmas" ?

2019. aug. 25. 03:08
 24/25 anonim ***** válasza:
96%

"bizalmas háttérkép"

Bizony, komoly erővonalak húzódnak itt a háttérben, jobb is ezt tovább nem feszegetni... A kérdező meg vegyen egy kvarcórát és csóközön.

2019. aug. 25. 04:53
 25/25 anonim válasza:
97%
Nem a telefont hanem a kérdezőt kéne megnèzetni szakemberrel szerintem...
2019. aug. 25. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!