11# például az anyukám MediaMarkt ba vett Xiaomi Redmi 4A-ját. Egyszer se kapott frissítést még biztonságit se. Pedig megbízható helyen lett megvéve. Már 3 éves telefonjáról beszélek. És elégge belassult neki meg állandoan lefagy. Ideje egy új nem kínai telefont venni.
2019. júl. 24. 11:55
13/29 anonim válasza:
masfel eves xiaomi redmi 4x-re jonnek frissitesek
2019. júl. 24. 12:29
14/29 anonim válasza:
2-es vagyok. Havi biztonsági+időnként Android update, nem tudom, miről beszélsz, hogy nem frissítik.
2019. júl. 24. 12:35
15/29 anonim válasza:
Évek óta Xiaomi-m van, van hozzá biztonsági és rendszer frissítés.
2019. júl. 24. 12:45
16/29 anonim válasza:
#12-es, várod a sültgalambot a szádba? Aki nem próbálkozik, annak nem is frissül!
2019. júl. 24. 13:20
17/29 anonim válasza:
16# szted hányszor néztem már meg neki, hogy kijött-e rá a frissítés? Hm?
Nyugodtan pontozzatok le kismadaraim akkor se jött rá frissítés arra a szros xiaomi telefonra. Akár véditek akár nem. Aki meg ezt is lepontozza az azt jelenti, hogy gyűlöli a saját családját. Ha meg 100%os lesz akkor meg épp ellenkezőleg. :)
Ui: kiváncsi vagyok kik utálják a saját szüleit/családját.
Na kézcsók.
Ja és a szros xiaomi már a kukába landol. Helyette egy normális samsung lesz. :) ennyit a kínai szros cégről.
2019. júl. 24. 14:21
18/29 anonim válasza:
Nem ismerem a telefont amiről magyarázol, de ilyet kb az óvodások mondanak: "Aki meg ezt is lepontozza az azt jelenti, hogy gyűlöli a saját családját. Ha meg 100%os lesz akkor meg épp ellenkezőleg."
Jézusom.
2019. júl. 24. 14:35
19/29 anonim válasza:
#17-es, te a családot egy telefonnal veted össze???!! Jézusom! Elmeorvos mikor látott téged?
2019. júl. 24. 14:57
20/29 anonim válasza:
Biztos, hogy nem éri el a regisztrálás korhatárát ezzel a röhejes szöveggel. Ha meg mégis, akkor egyenesen szánalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!