Milyen telefont ajánlotok 50 000 - 70 000 ft körül?
Figyelt kérdés
Ami fontos: kamera, tárhely, akkumulátor.
Bármilyen ötletet szívesen veszek.
Köszönöm szépen a segítséget előre is.
(Tudom, hogy nem túl konkrét, egyelőre nézelődök.)
2019. júl. 24. 07:39
1/29 anonim válasza:
Samsung galaxy S7edge
Xioami rendmi 7 (ezt olcsobban is kapsz)
Huawei p9-lite
Huawei psmart
2/29 anonim válasza:
Nekem Mate 20 Lite-om van, karácsony óta kb. 40.000 Ft-tal ment le az ára (Trump-Kína) Csak ajánlani tudom, ameddig ilyen olcsó.
3/29 anonim válasza:
2-es vagyok
Samsung-ot ne vegyél, mert nem frissítik őket.
A Xiaomi-knak meg furcsa skin-je van, nehéz hozzá szokni.
4/29 anonim válasza:
Miaz hogy nem frissitik? S7egdem van es meg mostis szokták🤣, mellesleg szerintem a a samsungok a legjobbak.. :) es a xioamikkal sincs gond
5/29 anonim válasza:
Nekem is és a páromnak is xiaomi van. Semmivel nem rosszabb mint az előző telefonjaim, de legalább olcsóbb. Konkrétan a redmi note7-t ajánlanám, de nézelődj turbado-n.
7/29 anonim válasza:
Xiaomi. Négy vagy öt éve lett először Xiaomi telefonom, először tartottam tőle, milyen lesz, de nagyon rendben volt. Így aztán most is Xiaomit vettem.
9/29 anonim válasza:
S7 edge használtan sztem is.
Xiaomit ne, mert nem frissítik.
10/29 anonim válasza:
Mindent összegezve a legjobbak:
Xiaomi Mi 8 Lite (6/128 GB)
Xiaomi Redmi Note 7 (4/128 GB)
Huawei P Smart Z
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!