Klímán van ilyen bekötési pont?
Én a hőcserélő előtti ventilátorra kötnék egy mágneskapcsolót, arra pedig egy másik légkeverőt.
Ha találnál is az elektronikán kivezetést, azt ne próbáld meg terhelni, kell egy kontaktor rá.
"...de szeretnem ha aktív szellőzése is lenne."
Aktív szellőzése van.
"Teknikai" szellőzése.
Átlagos Fisher pedig lehet hagyományos (nem inverteres), vagy nem tudom, mi neked az átlagos, de ez is befolyásolja megoldást.
Igaz, szerintem elég feleslegesnek tűnik (nem megoldás az ilyen).
Ha, Full DC vezérlésű a klímád, akkor jó lenne ha nem igen kötögetnél rá semmit, tekintve, hogy az új modern gépek már nem is analóg rendszert használnak. Isten óvjon attól, hogy kinyírd az inverter tápegységet, nem tudom milyen teljesítményű a géped, de a Fishernél is ilyen 50-65 ezer között mozognak az inverterek.
Azt meg végképpen nem értem, hogy milyen szerelő az aki egy zárt térbe telepítette a kültérit?!?!?
Ha zárt térbe tervezet kültéri lenne, akkor oké, de tudtommal Fisher-be nincs ilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!