Léghűtő vagy klíma?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ,hogy eszméletlen meleg van a szobámban, kb déltől este napnyugtáig süti az ablakomat a nap! 16 nm a szobám melyik lenne az érdemes egy mobilklíma? Vagy néztem léghűtőket 20-30 ezer forintért! Az elég lenne a szobám lehűtésére? Linkelek párat amit találtam. Ha valaki segít azt megköszönöm, sajna én nem értek ezekhez!
A léghűtő csak párásít, kalap szrt nem ér.
A mobilklíma már jobb, ha nncs pénzed split klímára.
Csak megjegyzem, a guzzanti is valószínűleg léghűtő, nem klíma.
A léghűtő az semmire se jó, már a neve is hazugság mert nem hűt csak simán ventillátor.
A mobilklima biztos nincs olyan jó mint a split , de használható.
Ha megtudod oldani a meleg levegő kivezetést akkor van hatása .
Én családi házba használom és meg vagyok elégedve vele. AZ is igaz hogy alig kell működtetni mert jó a ház hőszigetelése.
A mobilklimából is a kétcsöves a jobb.
Kétcsöves mobilklímából 1 darabot lehet fellelni a webet böngészve: [link]
Ennyiért pedig már split is van beszereléssel együtt. A cikkben szereplő split mobil klíma szintén elérhetetlen.
Tapasztalatom szerint ha tényleg meleg egy helyiség (átmelegedtek a falak), akkor a mobil klíma semmire sem jó. Ráadásul nagyon-nagyon hangos.
Nézd meg ezt a cikket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!