Létezik léghűtő ami jéggel működik?
Nem párásítóra gondolok, mert azok csak vízzel működnek, hanem olyanra, amiben jégakku van, amit a fagyasztóba lehet tenni, és aztán abból állít elő hideg levegőt.
Ez azért lenne jó, mert a fagyasztó a pincében van, viszont fenti szobában lakom, ahol meg nagyon meleg van.
Ugyanakkor klíma beszereléshez engedély kell, és nagyon körülményes a beüzemelése.
Szerintem nem körülményes az engedélyköteles klíma beüzemelése, igaz, én is évekig halogattam, de anyagi okok miatt inkább. Jégakkukkal és egyebekkel vacakolni körülményesebb. Ha megengedheted magadnak, szereltess be egy rendes klímát. Másik megoldás az ablakklíma, az nem telepítés és engedélyköteles, de ott neked kell kialakítani a helyét, ami nem biztos, hogy könnyű, utána csak betoldo a helyére, konnektor és helo:-), ez 140e körül kezdődik.
A szervizelés ennek is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!