Albérletbe panelba, milyen mobilklímát javasolnátok?
Tudom, tudom a fali jobb lenne de albérlet, szóval arról szó sem eshet. :(
Nem is nagy szobát kellene lehűtenie, csak 15 nm.
Emeleti lakás, és most is kb 30 fok van bent. Egy olyan 22-25 fok lenne a cél.
"de albérlet, szóval arról szó sem eshet."
Miért?
Szia!Elnézést de eltérek egy picit...
Jól értem?
Nem egyezik bele a főbérlő hogy TE mint bérlő saját költségen (amit majd számlával igazolva a lakás tulajdonos felé le tudod Lakni" vagyis beszámíttathatod az albérlet árába)
klímát szereltess a lakásba,amivel a lakás komfortfokozata megnőne és az esetleges következő bérlőnek (vagy a lakás eladásakor...kivéve ha te veszed meg) magasabb áron tudná kiadni...?
Miért ilyen "vaskalapos" a tulaj?Minden rendben köztetek...vagy van feszültség?
"Mert a főbérlő nem egyezik bele."
2 lyukat nem lehet fúrni a falba?
A tulaj sajnos egy öreg néni. A lányával szoktam inkább beszélni, és mikor szóba hoztam a klímát, azt mondta megkérdezi az anyját.
Aki sajnos kerekep perec megtagadta, hogy beépítsék a klímát.
Sajnos ez ellen nem tudok mit tenni. 2020 áprilisig van a szerződésünk. Eddig aranyosak és segítőkészek voltak mindenben. Szóltam, hogy a fürdőkád elvan repedve, 2 hét múlva beszerelték az újat. Nagyon hosszútávon gondolkodtunk ezzel az albérlettel, de lehet keresni fogok másikat. 31 fok van most a szobába. Így aludni, pihenni, 12 óra munka után elég nehéz.
Ezért gondolkodtam mobil klímába.
Most mit kötözödtök azon, hogy a főbérlő nem egyezik bele? Vannak ilyenek, válaszoljatok a kérdésre inkább.
Ez még csak nem is drága:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!