1/2 anonim válasza:
Nekem az akkumulátoros van, szeretem!
volt egy vezetékes is (az filips vót), de elegem lett a vezetékektből, úgyhogy akkust szerettem volna
Az általad linkelt akkus Remingtonra esett a választásom.
Egy hajvágást bőven kibír az akkumulátora nálam, jól vág, régóta használom, nem kopik, nem húz, nem tép.
S ami a legjobb, hogy nem keveredek bele a drótba!
Ezek a cuccok már kibírnak akkumulátorral annyit, hogy megérje megvenni őket. Sokkal kényelmesebb úgy vágni, hogy nem kavarodsz a drótba!
2/2 anonim válasza:
Az 5150 jobb, mert nemcsak hálózatról működik, hanem akksiról is, így kötetlenül bárhol lehet használni, valamint a nyírási hossza több fokozatból áll és szélesebb tartományú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!