Szerintetek a Beko mosógépek és szárítógépek jók? Ha nem, akkor milyet vegyek?
Mosógépbol egy LG direct driveosra ha futja. A Beko se rossz de azért.
A szaritogepet megvennem.
Nekünk az LG szárítógépünk cirka 2 év után teljesen feladta!!!
Mosógépből és szárítógépből is BEKO van jelenleg idestova 3 éve.
Gond nélkül üzemelnek szinte minden nap!!!!
Annyi talán hogy a mosógépből ezt a WTV6532BO tipust (keskeny kivitel,előltöltős) nem venném még egyszer,mert túlságosan "mozgásigényes"😀.
Mondjuk gumiszőnyeget tettem alá így nincs vele gond!!!!
Szerintem ár-minőség arányában nagyon jók!
Szia, a Beko a Whirlpool leányvállalata, nekem nagyon bevált.
Nemrég cseréltük le a 18 évig tökéletesen működő Beko mosógépünket ugyancsak ugyanerre a márkára. A réginek annyi "baja" volt hogy a meglazult felfüggesztések miatt nagyon rázkódott centrifugálás alatt illetve a zárógumi is elhasználódott. De 18 évig tökéletesen működött,pedig hetente 4-5x is mostam a gyerekek miatt. A mostanival is elégedett vagyok, illetve édesanyámat is rábeszéltem ugyanerre a márkára.
Már neki is ez van és minden rendben.
A száritógépröl nincs véleményem, azt nem használunk.
Szia: Barbi
Kedves Barbi hülyeséget ne beszélj. A beko soha nem volt a whirlpoole. Egy cég aki bergyartast is vállal annak a saját márkája.
Semmi Whirlpool mi csak benne szerencsére teljesen hétköznapi anyagokbol epitkezik.
Ne húzzuk már le a minőséget hogy whirpoolnak nevezzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!