Miért vannak agyonkomplikálva az új mosógépek? Vigyem e vissza ezt a gépet?
Nemrég vettünk egy új mosógépet,felültöltős 5Kg-os Wörpúltot :).vadi új garanciával,stb.,85ezer volt.
Kb már a negyedik mosás után ugyanaz a gond,akárhogy tesszük be a ruhát,szanaszét rázza a centrifuga az egészet,a hátuljából már kiestek a csavarok,az alattunk levő szomszéd is szólt,hogy szétesik a ház.Ezen kívül nem lehet,vagy én nem tudok beállítani semmilyen alapprogramot,én nem tudom mi a fene van,de 3-4 órán át nyöszörög,szív szuszog,és szétrázza a házat.
Másik lakásunkban hasonló jellegű,szintén felültöltős Zanussi van kb.6 éve,azzal semmi gond nincs,tehát nem hinném,hogy rosszul kezelnénk ezt az új gépet...
Mit tanácsoltok,vigyük vissza garanciába,vagy mi nem használjuk jól a gépet?
Még annyi,lehet hülye kérdés,de eddig csak az ariel 3in1 mosókapszulával volt használva,semmi mosószer,semmi öblítő...
Köszönöm :)
Pont ezétprt nemmszeretem én sem a 'wörpúltot"
Apám 40(!!!!) éves Hajdú Energomatja a mai napig hibátlan, nem szuszog, nem nyöszörög, nem veri szét magát.
Beüzemeléskor ki lett szedve a hátuljából a szállítási rögzítés?
Ha benne marad nincs lengéscsillapítás.
Ezért kell beüzemelés előtt elolvasni a "Kezelési utasítás"-t.
Abban benne van részletesen (ábrákkal illusztrálva) hogy mik a teendők a gép beüzemelése során.(dobrögzítők, vízszintbe állítás, csatlakozók, stb.)
Kíváncsi lennék, honnan és milyen csavarok estek ki belőle...
Köszönöm a válaszokat!
Hát ritka nagy állat vagyok:))) Hátul a szállítási rögzítőpántot persze nem távolítottam el,így valóban a lengéscsillapítás nem tudott működni.
Csak én úgy voltam vele,hogy megveszem,hazaviszem,vadi új üzemkész,akkor indulhat a mosás.
Üdv. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!