Van valakinek ilyen mosógépe? Szerintetek ez jó mosógép?
Nekem eléggé megtetszett és úgy érzem meg is felelne. Bár meg kell mondjam nem értek hozzá különösebben.
Igazából azért kérdezem, mert én nem ismerem a márkát + érdekelne mire kell figyelni mosógép vásárlásakor.
Különben ez a 100. 000 forint milyen árkategória?
Mert láttam 250ezerért is de nem volt semmivel sem jobb gép...
Mondjuk még én is gyűjtögetem a pénzt :)
Szia. Nekünk is Hotpoint- Ariston-unk van.
Meg mondom őszintén, nekem nagy csalódás. Nagyon kevés vízben most, állítólag víztakarékos, de ez azt jelenti, hogy mosáskor nedvesek a ruhák, és nem látod a dobban a vízmennyiséget. A nedves ruhák dörgölődnek össze, talán így mos, de én azért arra gondoltam mikor megvettük, hogy ugyanúgy mint a többi mosógépben rendes mennyiségű víz van. Nem is mos szépen.
A miénken van szárító funkció, hát azzal sem vagyok túlzottan megelégedve. Tudom, hogy sok kell neki, de egy 40 perces szárítás alatt, teljesen nedvesek még a ruhák. Annyiban segít, hogy így hamarabb megszárad, ha kiterítem.
A mérete is nagyobb egy átlagosnál. Én most ezzel vagyok gondba, új lakásba költöztünk, kicsi a fürdő és sehol nem fér el.
Egyébként más lehet, hogy elégedett vele.
szia!
nekem ariston mosógépem van 3.5 éve semmi baj nincs vele jol birja a strapát szépen mos csak maxi trat mosóport ne használj vele mert az lerakódik benne és nem olvad el de az én aristonomat imádom!
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!
Hát akkor lehet, hogy majd inkább mást fogok választani...
A miénk Fagor és régebbi, már több éves. Ez is ilyen víztakarékos de rettentően zavar, hogy sokszor épphogy nedvesek a ruhák mosásnál, azért kicsit állhatna benne víz...
Mondják nekem, hogy nyugodjak meg, illetve így is tiszták ruhák de valahogy mégsem az igazi...
Ha pl előtte be volt áztatva a ruha akkor az mosás után is posadt szagú vagy olyan állatt víz szagú. Mert nem öblíti át rendesen, azzal a pár csepp vízzel.
Illetve ha olyan anyagú melegítő felsőt teszek be mosni, ami nem szívja be a vizet akkor az sokszor mosás után is száraz!
Szerencsére csak 4-5 ilyen felsőnk van, de ezeket kimosni egy rémálom a víztakarékos géppel.
Az első válaszolónak külön köszönöm, hogy írt mert ezek után mindig fogok figyelni erre is, ki is ment a fejemből mennyire idegesít engem ez a kevés víz dolog. :)
A másodiknak is köszi amúgy, mert legalább tudom, hogy akkor ez nem rossz márka egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!