Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Van valakinek ilyen mosógépe?...

Van valakinek ilyen mosógépe? Szerintetek ez jó mosógép?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem eléggé megtetszett és úgy érzem meg is felelne. Bár meg kell mondjam nem értek hozzá különösebben.

Igazából azért kérdezem, mert én nem ismerem a márkát + érdekelne mire kell figyelni mosógép vásárlásakor.

Különben ez a 100. 000 forint milyen árkategória?

Mert láttam 250ezerért is de nem volt semmivel sem jobb gép...

Mondjuk még én is gyűjtögetem a pénzt :)

2010. júl. 5. 03:07
 1/5 A kérdező kommentje:

A HELYES LINK: [link]

Elnézést, nem tudom miért nem jó az előző.

2010. júl. 5. 03:10
 2/5 anonim válasza:

Szia. Nekünk is Hotpoint- Ariston-unk van.

Meg mondom őszintén, nekem nagy csalódás. Nagyon kevés vízben most, állítólag víztakarékos, de ez azt jelenti, hogy mosáskor nedvesek a ruhák, és nem látod a dobban a vízmennyiséget. A nedves ruhák dörgölődnek össze, talán így mos, de én azért arra gondoltam mikor megvettük, hogy ugyanúgy mint a többi mosógépben rendes mennyiségű víz van. Nem is mos szépen.

A miénken van szárító funkció, hát azzal sem vagyok túlzottan megelégedve. Tudom, hogy sok kell neki, de egy 40 perces szárítás alatt, teljesen nedvesek még a ruhák. Annyiban segít, hogy így hamarabb megszárad, ha kiterítem.

A mérete is nagyobb egy átlagosnál. Én most ezzel vagyok gondba, új lakásba költöztünk, kicsi a fürdő és sehol nem fér el.

Egyébként más lehet, hogy elégedett vele.

2010. júl. 5. 08:13
 3/5 anonim ***** válasza:

szia!

nekem ariston mosógépem van 3.5 éve semmi baj nincs vele jol birja a strapát szépen mos csak maxi trat mosóport ne használj vele mert az lerakódik benne és nem olvad el de az én aristonomat imádom!

2010. júl. 5. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!

Hát akkor lehet, hogy majd inkább mást fogok választani...

A miénk Fagor és régebbi, már több éves. Ez is ilyen víztakarékos de rettentően zavar, hogy sokszor épphogy nedvesek a ruhák mosásnál, azért kicsit állhatna benne víz...

Mondják nekem, hogy nyugodjak meg, illetve így is tiszták ruhák de valahogy mégsem az igazi...

Ha pl előtte be volt áztatva a ruha akkor az mosás után is posadt szagú vagy olyan állatt víz szagú. Mert nem öblíti át rendesen, azzal a pár csepp vízzel.

Illetve ha olyan anyagú melegítő felsőt teszek be mosni, ami nem szívja be a vizet akkor az sokszor mosás után is száraz!

Szerencsére csak 4-5 ilyen felsőnk van, de ezeket kimosni egy rémálom a víztakarékos géppel.

Az első válaszolónak külön köszönöm, hogy írt mert ezek után mindig fogok figyelni erre is, ki is ment a fejemből mennyire idegesít engem ez a kevés víz dolog. :)

A másodiknak is köszi amúgy, mert legalább tudom, hogy akkor ez nem rossz márka egyébként.

2010. júl. 5. 20:59
 5/5 anonim válasza:
Részemről nagyon szivi. Első
2010. júl. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!