Kombinált tűzhelyeken miért tették előre a nagy égőhelyeket és a legnagyobb mögé a legkisebbet?
A fal mellett a szegély a nagy égőtől, meg a nagy edény takarásától nagyobb hőterhelést kap, a pult laminált bevonata is megéghet. Illetve a súlyosabb teli forró edényt nehezebb kezelni ha hátul van.
A beépítési útmutatók, 10-10 cm távolságot írnak elő általában irányonként. Nálunk sem lehetett ezt tartani, a pult elejétől és a faltól 4-4 centi volt csak a távolság. Emiatt fém szegélyeket kellett alkalmaznom. Ezt látta egy ismerős, akinek szintén meg kellett csinálni ilyenre. És így tovább, kb. 25 fém szegélyt építettem már be a sérült műanyag helyére. Sőt, a mosogatónál sem rohad így a szegély, mert a műanyagnál idővel mindig beázik, penészesedik.
Na a sok észválasz.
kis égőre kis cuccot teszel, pl kotyogós. Nagyra meg nagyot, mint halászlé. Az meg jó nehéz, elöl könnyebb kevergetni, levenni. Aztán balra, vagy jobbra rakják? Jobbkezesnek mi ajobb elrendezés? Serpenyő nyelét bal kézzel fogja, jobbal kevergeti, nem? De.
Aztán merről van a mosogató? Van-e fal?
Nem is értem miért nem lehet otthon úgy bevariálni a tűzhelyszerelővel, ahogy nekünk a legjobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!