Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Szép napot! A villanymotoron...

Gergőgergő kérdése:

Szép napot! A villanymotoron lévő élezőköveket zöld, vagy kék anyaggal kenik be használat előtt. Hogy nevezik ezt az anyagot?

Figyelt kérdés
Több videót is láttam, de sehol sem említették meg a nevét.

#élezés #köszörű.
2019. márc. 5. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Követ? Hát én filckorongot szoktam azzal bekenni.

Használtam már kéket meg rózsaszínűt. Polír pasztának hívják.

A kő önmagában olyan finomságú, amilyen, szerintem arra nem szokás kenni semmit. De nem vagyok benne biztos, nem ez a szakmám, csak autodidakta módon próbáltam megtanulni köszörülni.

2019. márc. 5. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:

[link]

Bár itt nem a követ keni be. És sajnos nagyon az "orra alatt" beszél, így érthetetlen a megnevezés.

2019. márc. 5. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
2019. márc. 5. 18:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. márc. 5. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Az rongykorong. Rongyra is jó, csak sűrűn varrott, tömör legyen, vagy filcre én jobban szeretem a filcet, csak sajnos baromi drága.

Vagy gumiba ágyazott gyémántot.

2019. márc. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!