Aki használta a"BIOGAIA" nevű cseppeket, mi a tapasztalata? (Zöld székletre javasolta a védőnő, de azt hallottam a sok bukásra is jó)
Palmaolaj van benne, ami az arra erzekeny babaknal meg ronthat is. A hasfajast sem szunteti egyebkent meg, mert csak reszleges tuneti kezeles, mivel ez egy szimpla probiotikum, ami az immunrendszer mukodeset tamogatja a normalis belflora helyreallitasat celozva.
Arra kellene rajonni, mi okozza a hasfajat (tejfeherje, tojasfeherje, laktoz, szoja, egyeb allergen).
Kitartóan hasznaltuk a gyereknek mert mindenki eskudott ra. Szekrekedes, hasfajasra
Amint abbahagytuk mert egyszer elfelejtettem venni es nalunk nincs a kozelben patika es kimaradt 4nap, a gyerek normalisan elkezdett kakilni... Lehet veletlen, de mi azota nem vesszük es nem is fogjuk.
Kedves ötös! A sok bukás és a zöld széklet nem egyidejű tünet a lányomnál. Már a kórházban is bukott rengeteget. Ott azt mondták sok magzatvizet nyelt. De mar3 hónapos és nem javult semmit. Elég mohón eszik én másra nem tudok gondolni ezzel kapcsolatban.
A zöld széklet kb 4-5 napja van de hol ilyen hol olyan zöld és azota eszik ilyen rengeteget is. Én arra következtettem hogy növelése növekedési ugrása van. Egyébként én csak a széklet miatt kerestem meg a védőnőt mit mond rá, és arról fogalma sem volt miért lehet, de azt mondta próbáljam meg ezt vagy a normaflore-t ártani nem árthat. :/
Ezért kérdeztem hogy kinek mi a a tapasztalata, mert én is úgy tudom hogy hasfájásra szokták, ami neki nincs.
Annyiban lehet igaza, hogy ha bélflóra egyensúlyának felborulása miatt lenne zöld, arra kiválóan alkalmas lenne a probiotikum, mint egy fertőzés pl. De annak más tünete is kellene legyen.
Én babám nak annyi tünete van, hogy a kétóránkénti éves helyett 5napja óránként eszik. Este a négyórás alvasok helyett kétóránként enni kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!