Pécsett, tanúsítványt kiállító klímás/ f-gáz szerelő van?
Rendeltem klímát, a márkaszervíznek kellett volna küldenie mailben egy tanúsítványt amit a boltnak vissza küldve kiküldik a klímát és a megjelölt szervíz beszereli...elvileg.
Gyakorlatban áll a dolog , és maszek szervíz 40ezerért hozatna alpinistát a szereléshez.
Tanács/ötlet?
Azért ez két külön dolog.
A márkaszerviz mennyiért vállalta (volna) a szerelést?
Vagy tudta, hogy csak alpintechnikával szerelhető?
Ha igen, akkor neki is alpinszerelőt kéne felkérni.
Éa akkor a további kérdés: minden garancia előfeltétele a rendszeres karbantartás.
Valószínűleg az is csak alpintechnikával oldható meg.
A márkaszervíz még nem is jelzett semmit, felém semmivel kapcsolatban pedig márkaszervizes opciót választottam a rendelésnél a tanúsítványt/telepítést illetően.
Nem tudom hogyan megy, de szerintem megoldható alpinista nélkül (oldalfal vagy ablak alá) van erkély is, csak pont nem abba a helyiségbe akarjuk ahol erkély van, az átcsövezés meg elég csúnya lenne ha átmenne a fél lakáson.
"az átcsövezés meg elég csúnya lenne ha átmenne a fél lakáson."
Meg lehet oldani szépen is.
Panel lakás?
Az hogy kiválaísztod opcióba hogy márkaszerviz az egy dolog. Amúgy milyen márka, típus?
Előbb fel kell mérni és az aktuális helyzetre mondják az árat x anyag y munkadíj egyéb felárak mint alpin és kosarasemelő ezek mind pluszköltség. Nem is értem miért nem lett ez felmérve. A bevésést általában 6000 ért szokták csinálni méterenként ez is plusz mert az alap a normal falonkívüli mód. Drága mulatság lehet ez így, nálunk most 70-ből jött ki a szerelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!