Mit lehet tenni, ha a mosógép programtárcsája mindig megáll, megszakítva ezzel a mosást?
1. Keresel bele programkapcsolót és kicseréled.
2. Hívsz szerelőt(háztartási gépszerelő, de mosógép javítás címmel is rengeteget talál gugli).
3. A szerelő árajánlata alapján anyagi helyzeted ismeretében meghozod a felelős döntést.
A mosógépszerelők lehetőleg helyszínen dolgoznak, érthető okból.
Csak a problémás esetekben szállítják el, ha nagyon muszáj, illetve még gazdaságos vele foglalkozni.
Ez jó volt így hétfő délelőtt.😂
Nem akarlak elszomorítani, de szerintem lassan fontoljátok meg a cserét.
Mi is épp nemrég voltunk hasonló cipőben. Indesit mosógép, szintén 15 év körüli.
Sokszor megállt a program közepén megakadt a kapcsoló, le kellett állítani és ujraindítani. Volt, hogy a fele programot átugrotta, és 20 perc alatt végzett az 1 órás mosással. Az öblítőt külön kellett beletölteni amikor jött az öblítés, különben kimosta már az elején.
A fűtőszál szintén nem működött benne, 90 fokos programnál is csak langyos volt a víz benne (megállítottam menet közben, megnéztem).
Szóval rengeteg baja volt már szegénynek.
Használtuk amíg tudtuk, de egyszer csak elfüstölt vmi a kapcsolónál, és kész megállt, nem kapott áramot többet.
Muszáj volt másikat venni. Szerintem amelyiknek ennyi baja van, azt már nem is érdemes csinálgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!