Új mosógép miért ilyen kevés vízzel mos?
Tegnap vettünk egy Candy felültöltős mosógépet, egy 2 órás programot próbáltam, de a ruhák piszkosak maradtak, voltak olyan ruhák, amiket szárazon vettem ki.
Visszatettem, másik program, ment 1,5 órán át, leállítottam, belenéztem a dobba és a ruhák éppen csak nedvesek voltak.
Víztakarékosnak írja az igaz, de azért ez nem hiszem, hogy így rendben van, mit csinálhatok rosszul?
de, ilyen a viztakarékos.
modern, keveset fogyaszt..
De akkor mitől lesz tiszta a ruha?
Mert nem lett az sajnos.
nem tudom.. nekunk 18 eves a gepunk par hete csinaltam meg, (csapagyak lengéscsillapító csere etc) pont ezért, mert a fene akar szórakozni a takarékoskodással.
azt nem tudom hogy ebben ez mennyire normális, de a víz szintjét lehet emelni a pneumatikus érzékelő állításával, bár ez belül van így a garnanciának nem tesz jót.
mosogatógépnél én csináltam mert az javíthatatlan volt és olyan takarékos gépet kaptunk ami koszosra mosogatott.. most tökéletes.
meg annyi mert szóltam már hozzá hogy azért én bejelenteném mint hiba mert valamennyire ki kellene mosnia..
de mint írtam nincs az a hatásfok.. munkás ruhát nem mosunk új gépben, modern ember nem dolgozik, így a modern gépe nincs erre felkészítve.
Igen, bejelentjük mindenképp azért.
Eddig egy hajdu energomatunk volt, jó sok víz elfogyott az igaz, de nagyon szerettük, mert minden tisztán került ki belőle. Még a munkásruha is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!