Új mosógép miért ilyen kevés vízzel mos?
Tegnap vettünk egy Candy felültöltős mosógépet, egy 2 órás programot próbáltam, de a ruhák piszkosak maradtak, voltak olyan ruhák, amiket szárazon vettem ki.
Visszatettem, másik program, ment 1,5 órán át, leállítottam, belenéztem a dobba és a ruhák éppen csak nedvesek voltak.
Víztakarékosnak írja az igaz, de azért ez nem hiszem, hogy így rendben van, mit csinálhatok rosszul?
én úgy szoktam csinálni, hogy amikor berakom a ruhát, akkor. jól eláztatom zuhannyal és emiatt több súlyt érzékel - ergo több vizet enged be.
magyarok vagyunk, át tudjuk b..ni a környezetvédelmet mindenhol, ezért nem leszünk soha Ausztria :))))))))))))
12 éve sajnos új mosógépet kellett vennem. Már akkor feltűnt a jelenség, hogy az energiatakarekos azt jelenti, hogy olyan kevés vizet használ a gép, hogy piszkos marad a ruha. Azóta minden alkalommal 2 vödör vizet öntök a gépbe a mososzeradagolon keresztül. Katasztrofális macera, üvölteni tudnék, de nem tudom hol találok sok vízzel mosó gépet.
Nem ezen kellene spórolni.. Naponta hány liter IVÓvizet húzunk le a wcbe?
+ az sem tűnik fel senkinek, hogy mennek tönkre a ruhák a mosógépekben, a szárítógépekről nem is beszélve.
Környezetvédelem ide vagy oda, a mosó -és szárítógép gyártók, a ruha gyárak és ezen termekek forgalmazói, KÖSZÖNIK SZÉPEN NAGYON JÓL MEGGAZDAGODNAK BELŐLÜNK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!